Pokerbord Guide

guideBygge pokerbord?

Jeg har omsider gjort ferdig arbeidet med pokerbordguiden min. Jeg håper den kan være til hjelp og inspirasjon for andre som ønsker å bygge sitt eget pokerbord. Min inspirasjon kom fra en nå nedlagt side, nemlig Gowzerpoker.com. Selv om mitt arbeid er inspirert av Gowzerspokers arbeid har jeg gjort en del endringer som jeg selv mener er til det bedre.

Jeg har gjort mitt beste for å gjenngi prosessen på en lettfattelig måte, og håper på forståelse for at dette er første gangen jeg gjør noe slikt som dette. Skulle noe være uklart eller feil i guiden blir jeg svært glad for tilbakemelding, og jeg vil forsøke oppklare alle missforståelser eller uklarheter så snart som mulig.

Guiden kan fritt benyttes til personlig bruk. Det vil si at du kan laste den ned og printe den ut til egen referanse. Men du kan på ingen måte gjenngi den helt eller delvis i noen form eller i noe media uten skriftlig tilatelse fra meg. Alt innhold, tekst, bilder og illustrasjoner er beskyttet av lov om opphavsrett. Skulle noen forbryte seg mot dette vil det bli straffeforfulgt med alle tilgjengelig midler.

Jeg har brukt mye tid og krefter på denne guiden, og håper at folk setter pris på, og respekterer det arbeidet jeg har lagt ned. Det er helt gratis å benytte seg av denne guiden, men dersom du har brukt den til å bygge ditt eget pokerbord oppfordres du til å donere noen kroner til drift og vedlikehold av denne websiden slik at flere kan få glede av innholdet

Sider i Guiden:01 | 02 | 03 | 04 | 05 | 06
Legg igjen en kommentar